Web Analytics Made Easy - Statcounter


اولین رویداد ایده تاپ  مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی تبریز با حضور 16 تیم  ازمراکز علمی کاربردی استان  به مدت چهارروز در محل سازمان جهادددانشگاهی آذربایجان‌شرقی برگزار شد.     به گزارش ایسنا منطقه آذربایجان شرقی دکتر جعفر محسنی، رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی، در مراسم اختتامیه این رویداد، با تبریک اعیاد شعبانیه و میلاد امام زمان(عج) با اشاره به رسالت اصلی دانشگاه علمی کاربردی، برای کاربردی کردن علوم گفت: برگزاری چنین رویدادهایی می تواند در این راستا اثرگذار بوده و شرایط را برای تحقق اهداف این دانشگاه فراهم نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
وی با اشاره به اینکه انجام اینگونه برنامه ها و رویدادهای علمی در بین دانشجویان مصداق بارز ما می توانیم است، افزود: دانشجویان باید ایده‌های خود را در این رویدادها مطرح کنند تا بتوانند به آن چیزی که در سر دارند برسند. 
رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی با اشاره به وجود ایده‌های خوب در بین شرکت کنندگان این رویداد علمی  گفت: سازمان جهاددانشگاهی و پژوهشکده توسعه و برنامه ریزی جهاد دانشگاهی استان حمایت خود را برای تهیه توجیه فنی و اقتصادی  طرحهایی که قابلیت سرمایه گذاری دارند، اعلام می نماید. 
دکتر فرزان قالیچی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان‌شرقی نیز در این برنامه با ابراز خوشحالی از حضور در جمع دانشجویان نخبه مراکز علمی کاربردی اظهار کرد: برگزاری چنین رویدادهایی می تواند در معرفی دانشجویان مستعد به ما کمک نماید. 
وی با بیان اینکه اگر بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در حوزه آموزش عالی تصمیم خوبی گرفته شده باشد، آنهم تاسیس دانشگاه جامع علمی کاربردی است. 
دکتر قالیچی، توجه ویژه  به حوزه پژوهش را مورد تاکید قرار داد و گفت: سعی بر این است که اساتید و دانشجویان خلاق با ایده‌های برتر شناسایی شده و با یک برنامه ریزی اصولی از آنان حمایت شود . 
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان‌شرقی، افزود: اغلب دانشجویان فارغ التحصیل دانشگاه جامع در حوزه‌های مختلف مشغول به کارهستند و این از مزیت های این دانشگاه به شمار می رود. 
وی در خاتمه اظهار کرد: ما در دانشگاه جامع علمی کاربردی از ایده‌ها و طرحهای نو دانشجویان حمایت می کنیم تا ایده‌های برتردانشجویان به مرحله عمل برسد. 
گفتنی است در جریان داوری و بررسی طرحهای ارائه شده توسط شرکت کنندگان ، 7 طرح  ضمن انتخاب به عنوان طرحهای برتر موفق به جذب سرمایه گذار شدند. 
همچنین در پایان این مراسم از  گروههای  برتر با اهدای جوایز و لوح تقدیر تجلیل به عمل آمد. 
 گروه‌های برتر به همراه عناوین ایده های ارائه شده بدین شرح است: 
رتبه اول: گروه IMED   با ایده سامانه یکپارچه پزشکی از مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تبریز و دانشگاه علوم پزشکی تبریز 
رتبه دوم: گروه SIC   با ایده کارت هوشمند بیمه  از مرکز علمی کاربردی سازمان مدیریت صنعتی 
رتبه سوم: گروه مهر سام گستر  با ایده  سازه های ویلایی صریع النصب  از مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تبریز 
 رتبه چهارم: گروه EIB   با ایده شناسنامه دیجیتالی ساختمان از مرکز علمی کاربردی سازمان مدیریت صنعتی 
رتبه پنجم: گروه تکلیف با ایده خانه تکلیف( کودکستان هوشمند ) از مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تبریز 
 رتبه ششم: گروه داملا با ایده  تبلیغات محیطی از مرکز علمی کاربردی سازمان مدیریت صنعتی 
 رتبه هفتم : گروه ICE   با ایده ضد یخ دیفراست  از مرکزعلمی کاربردی سازمان مدیریت صنعتی Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin-top:0in; mso-para-margin-right:0in; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0in; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:Arial; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۵۸۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فناوری ساخت یک رویا/نوابغ و فرهنگ نخبگانی یک جامعه اولین گام ایده پردازی هستند

به‌ گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیزدهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس از ۱۸ اردیبهشت ماه با حضور بیش از ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان، در محل پارک فناوری پردیس آغاز به کار کرد.

امروز، ۱۹ اردیبهشت‌ماه در دومین روز از برگزاری این نمایشگاه، شاهد برپایی کارگاه‌ها و سخنرانی‌های گوناگون توسط متخصصان و فناوران برتر بوده‌ایم.

علیرضا نصر اصفهانی، عضو هیئت علمی مرکز پژوهش‌های مجلس، در رویداد «ایستگاه آینده» درباره فناوری ساخت رویا و اهمیت آن در  ایجاد و ساخت محصولات فناورانه توضیح داد.

نصراصفهانی در ابتدا به داشتن رویا و تصور برای عموم افراد جامعه اشاره کرد و گفت: همه ما، به‌عنوان یک انسان دارای یک رویا هستیم، چه در بخش تولید و چه در بخش مصرف.

وی به ضرورت رویا در دنیای بازاریابی و محصولات فناورانه، اشاره کرد و ادامه داد: براساس تحقیقاتی که در سال ۲۰۱۸ انجام شد، افراد براساس تصویر و رویایی که از یک محصول دارند، آن را خریداری می‌کنند.

این پژوهشگر حوزه فناوری ادامه داد: اینکه هر برند یا محصول داستان خودش را دارد نیز محصول یک رویا است.

نصر اصفهانی مثالی ارائه کرد و گفت: برای نمونه، کشورهای آمریکا، امارات و عربستان خیلی زودتر از بقیه کشورها به سراغ ساخت این رویا رفته‌اند.

وی اضافه کرد: خلق داستان موفق با قهرمانان و نخبگان مشخص منجر به خلق رویا می‌شود.

عضو هئیت علمی مرکز پژوهشگاهی مجلس، به مراحل شکل گیری فناوری رویا و ساخت یک رویا اشاره کرد و گفت: اولین موردی که برای خلق یک رویا نیاز است، نوابغ و فرهنگ نخبگانی یک جامعه است.

نصراصفهانی افزود: دومین نکته، ادبیات و داستان یک تصور است. یک محصول، یک ایده باید مشروعیت داشته باشد که بتواند با عامه مردم ارتباط برقرار کند.

وی اضافه کرد: در مراحل بعدی، سینما برای ساخت یک رویا اهمیت دارد. برای نمونه سینمای علمی تخیلی در آمریکا، یک استراتژی مهم صنعت آمریکا برای است.

عضو هیئت علمی مرکزپژوهش‌های مجلس، در پایان تاکید کرد: ساخت و روایت رویا در همه زمان‌ها، توسط ارگان‌ها و بخش خصوصی، انجام می‌شود و بخش دولتی معمولا در ساخت رویا ناتوان خواهد بود چرا که دولت‌ها اغلب عوض می‌شوند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم وفناوری آنا، در پایان رویداد «فناوری ساخت رویا» که در دومین روز از نمایشگاه اینوتکس۲۰۲۴، برگزار شد، افراد علاقه‌مند و حاضر در جلسه به پرسش و پاسخ با سخنران پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فناوری ساخت یک رویا/نوابغ و فرهنگ نخبگانی یک جامعه اولین گام ایده پردازی هستند
  • آموزش‌های جهاددانشگاهی «اشتغال محور» است
  • در برگزاری این رویداد مشارکت دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و اندیشکده‌ها بسیار قابل قبول بود
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق التدریس دانشگاه علمی‌کاربردی
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • برگزاری رویداد ملی مسئله محور «شروع» در دانشگاه کردستان
  • رویداد ملی مساله محور «شروع» در دانشگاه کردستان آغاز شد
  • آموزش ۷۰۰ دانش‌آموز در مدرسه رباتیک امیرکبیر
  • رویداد «ایده بازار» در دانشگاه برگزار شود
  • رویداد«ایده بازار» برای مشارکت مردم در اقتصاد برگزار شود