Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی گفت: جهاددانشگاهی استان اولین شهدای اقتصاد مقاومتی را در سال 1365 در بمباران دانشکده فنی دانشگاه تبریز که دانشجویان تحت مدیریت جهاددانشگاهی نسبت به تولید تجهیزات جنگی فعالیت می کردند تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.

به گزارش ایسنا،دکتر جعفر محسنی، سرپرست جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی در دیدار جمعی از جهادگران دانشگاهی استان با حجت‌الاسلام آل‌هاشم نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی و امام جمعه تبریز، ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های این سازمان در استانبا اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در دیدار با جهادگران دانشگاهی کشور و ماموریت‌های ویژه جهاددانشگاهی افزود: جهاددانشگاهی در حوزه‌های فرهنگی با بخش‌هایی از جمله خبرگزاری ایسنا به عنوان معتبرترین خبرگزاری کشور، خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا) فعالیت می کند که نظرسنجی‌های مرکز افکارسنجی از معتبرترین نظرسنجی‌های کشور در عرصه‌های مختلف از جمله نظرسنجی‌های انتخاباتی است که در انتخابات داوزدهمین دوره ریاست جمهوری نتایج نظرسنجی این مرکز با کمترین خطای ممکن و با بالاترین درصد صحت تحقق پیدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، افزود: همچنین معاونت فرهنگی این سازمان با همکاری پژوهشکده توسعه و برنامه ریزی و همکاری سایر دانشگاه‌های استان اولین همایش ملی نقش حقوق در اقتصاد مقاومتی را در مهرماه سالجاری برگزار خواهد کرد.

محسنی، در ادامه با اشاره به فعالیت‌های سایر بخش‌های این سازمان افزود: جهاددانشگاهی در حوزه آموزش با دارا بودن 9 مرکز آموزش‌های تخصصی و عمومی در 5 گروه آموزشی با بیش از 400 عنوان دوره آموزشی در سطح تبریز و شهرستان‌های اهر، میانه و مرند و همچنین در حوزه مرکز آموزش علمی کاربردی با بیش از 500 دانشجو در 12 کدرشته فعالیت می کند.

سرپرست سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی، افزود: با عنایت به تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص وجود خلاء های آموزشی در حوزه آموزش زبان‌های خارجی، معاونت آموزشی جهاددانشگاهی با همکاری واحدهای جهاددانشگاهی کل کشور در حال تدوین و انتشار کتب آموزشی زبان‌های خارجی بومی می باشد که آخرسال جاری جهت استفاده در مراکز آموزشی کشور مورده بهره برداری قرار خواهد گرفت.

وی در ادامه با اشاره به فعالیت‌های این سازمان در حوزه پژوهش و فناوری افزود: حوزه پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی در حوزه‌های پزشکی و آزمایشگاهی، درمان ناباروری و فناوری‌ انرژی های نو فعالیت می‌کند که آزمایشگاه این نهاد در ابتدا به عنوان آزمایشگاه مستضعفان آغاز به کار کرد و امروز با توسعه خدمات آزمایشگاهی سالانه بیش از 40 هزار نفر از مردم آذربایجان از خدمات آزمایشگاهی این سازمان بهره مند می شوند.

محسنی، تصریح کرد: مرکز درمان ناباروری آذربایجان وابسته به این سازمان نیز از چند سال گذشته فعالیت‌های خود را آغاز کرده است و فعالیت‌های چشم گیری را در استان و کشورهای همسایه از جمله جمهوری آذربایجان و نخجوان دارد و با تفاهم نامه‌ای که اخیراً با وزارت بهداشت جمهوری آذربایجان منعقد کرده ایم قرار است تمامی بیماران نابارور جمهوری آذربایجان از طریق این مرکز پذیرش و درمان شوند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر 22 درصد زوجین کشور درگیر مسئله ناباروری هستند، گفت: فعالیت‌های این مرکز در استان می‌تواند در رشد مثبت جمعیت و درمان ناباروری و همچنین افزایش امید به زندگی در بین زوجین نابارور اثرگذار باشد.

محسنی، در ادامه با اشاره به فعالیت‌های پژوهشکده توسعه و برنامه ریزی جهاددانشگاهی در استان افزود: این پژوهشکده به عنوان اولین پژوهشکده در حوزه علوم انسانی است که در زمینه علوم انسانی و اجتماعی در استان به انجام تحقیقات کاربردی و بنیادی مشغول است.

سرپرست سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی، همچنین به فعالیت‌های مرکز فناوری و انرژی‌های نو معاونت پژوهشی این نهاد اشاره کرد و گفت: پکیچ روشنایی قابل حمل، طراحی و ساخت نیروگاه‌های خورشیدی، دستگاه‌های هات تپ(انشعاب گیری از لوله‌های گاز) و دستگاه آب شیرین کن فعالیت می‌کند که نمونه پکیچ روشنایی قابل حمل به عشایر استان و کشور ارائه شده که در تلاش هستیم در آینده نزیدک با هماهنگی که با اداره کل عشایر استان شده تمام عشایر استان را از این محصول بهره‌مند گردانیم.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی نیزگفت: امروز مهم ترین مشکل جامعه ما در عرصه اقتصادی و فرهنگی است و جهاددانشگاهی با فعالیت‌هایی که در این حوزه دارد می‌تواند موثر و اثرگذار باشد.

حجت‌الاسلام سیدمحمدعلی آل هاشم، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه تبریز، امروز در دیدار با جمعی از جهادگران دانشگاهی استان، ضمن ابراز خوشحالی از دیدار با جهادگران با اشاره به مشکلات موجود در جامعه اظهار کرد: دشمنان انقلاب و نظام جمهوری اسلامی اگر چه تهدیداتی را به شکل نظامی نسبت به ما دارند اما با توجه به تجربه‌ای که در طول جنگ 8ساله دفاع مقدس دارند از برخورد سخت افزاری و سخت با نظام پرهیز می کنند و جرات نمی کنند از این طریق با نظام جمهوری اسلامی برخورد نمایند، لذا از طریق جنگ نرم به سراغ ما آمده اند.

وی ادامه داد: در جنگ سخت دشمن مقابل شما مشخص است و مقابله با آن آسان است اما در جنگ نرم بدون سروصدا تمام اقشار مردم، خانواده‌ها و جوانان در معرض تهدیدات جنگ نرم دشمن قرار دارند؛ لذا باید مسئولین و متولیان فرهنگی دقت بیشتری در این عرصه ها داشته باشند.

حجت‌الاسلام آل هاشم، در ادامه با اشاره به موقعیت شناسی رهبر معظم انقلاب اسلامی در بحث جنگ نرم افزود: مقام معظم رهبری به صورت هوشمندانه نزدیک 25 سال است که موضوع جنگ نرم دشمن علیه نظام جمهوری اسلامی را در قالب گفتمان‌های متفاوت از جمله تهاجم فرهنگی، شبیخون فرهنگی، ناتوی فرهنگی، جنگ نرم و نفوذ متذکر شده است و این وظیفه ما و همه دستگاه‌های فرهنگی است که در مقابل این تهدیدات آماده باشیم.

امام جمعه تبریز در ادامه با بیان اینکه اقدامات انجام شده برای مقابله با تهدیدات جنگ نرم کافی نبوده افزود: ارگان‌ها و سازمان‌های فرهنگی باید هماهنگی صددرصدی برای مقابله با برنامه ریزی‌های دشمن برای تهاجم فرهنگی و جنگ نرم داشته باشند. تلاش‌ها و برنامه‌هایی در این زمینه وجود دارد اما کافی نیست؛ لازم است تمام دستگاه های فرهنگی کشور تمام تلاش خود را برای مقابله با این تهدیدات به کار گیرند.

حجت‌الاسلام آل هاشم، با بیان اینکه باید شورای فرهنگ عمومی استان بیش از پیش فعال باشد، اظهار کرد: شورای فرهنگ عمومی استان باید نسبت به فعال تر کردن دستگاه‌های فرهنگی استان و آماده تر ساختن این دستگاه‌ها در مقابل هرگونه تهدیدات جنگ نرم دشمن تلاش بیشتری نسبت به گذشته داتشه باشد.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی ادامه داد: ترویج مد و مدگرایی، ناامید کردن جوانان نسبت به آینده و سرنوشت خود، تضعیف نظام جمهوری اسلامی و نظام ولایی، بدبین کردن جوانان نسبت به مسئولین نظام، ترویج موادمخدر، ترویج فساد و فحشا و سست کردن عقاید جوانان از جمله مهم ترین برنامه‌های دشمن برای مقابله با نظام جمهوری اسلامی است؛ لذا برنامه‌های فرهنگی مدون و به روز برای مقابله با این تهدیدات باید شکل گیرد تا بتوانیم در مقابل این تهدیدات آماده باشیم چرا که در این زمینه برنامه‌های سنتی در عرصه فرهنگی جوابگو نبوده و نخواهد بود.

وی در ادامه با اشاره به گزارش رئیس جهاددانشگاهی استان و فعالیت‌های این نهاد در استان افزود: جهاددانشگاهی باید در این عرصه نیز در کنار سایر دستگاه‌های متولی فرهنگی فعال شده و نسبت به گذشته بیشتر تلاش نماید.

حجت‌الاسلام آل هاشم، در ادامه این دیدار با اشاره به مشکلات اقتصادی جامعه افزود: در زمینه مسائل و مشکلات اقتصادی هم از طریق مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی می‌توان با سوق دادن سمت و سوی تحقیقات دانشجویان و اساتید به سمت مسائل اقتصادی این مشکلات را مرتفع ساخت به شرطی که امکان و شرایط استفاده از نتایج این تحقیقات در جامعه فراهم شود؛ نه اینکه تحقیقات دانشگاهی در آرشیو کتابخانه ها خاک بخورند.

امام جمعه تبریز، افزود: امروز اقتصاد یکی از مهم ترین مشکل جامعه ما است، مسئله‌ای که مقام معظم رهبری در چند سال اخیر در نام گذاری سال‌ها با عناوین مختلف نسبت به این مسئله اقتصادی و اقتصاد مقاومتی حساسیت نشان داده‌اند.

وی افزود: در این زمینه با تقویت تولید ملی و افزایش کیفیت تولیدات داخلی همچنین گسترش فرهنگ استفاده از تولیدات داخلی، مردمی کردن اقتصاد و پرهیز از اقتصاد دولتی، جلوگیری از اسراف در مصرف و خروج از وابستگی به اقتصاد نفتی می توان قدم های موثری را برای عملی کردن اقتصاد مقاومتی و خروج از مشکلات اقتصادی برداشت.

حجت‌الاسلام آل هاشم، در خاتمه اظهار کرد: جهاددانشگاهی در کنار سایر فعالیت‌های ارزشمندی که در حوزه‌های مختلف فرهنگی، علمی، رسانه‌ای و غیره دارد می تواند در زمینه اقتصاد مقاومتی نیز فعال شده و اقدامات موثری داشته باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۰۱۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبرسانی به ۶۰۰ روستای آذربایجان غربی

جانشین فرماندهی سپاه شهدای آذربایجان غربی  پیش از ظهر یکشنبه در نشست خبری گرامیداشت هفته بسیج سازندگی گفت: با اعتباری بالغ بر هزار میلیارد تومان آبرسانی در ۶٠٠ روستا در آذربایجان غربی در حال اجراست که ۱۶۵ روستا از آنها در شهرستان بوکان در جنوب استان واقع شده است.

سرهنگ تقی نجمی ادامه داد: در طول یک سال گذشته ۵٠ هزار بسته معیشتی توزیع، ۵۵١ جهیزیه به نوعروسان مناطق محروم اهدا، ١۵ باب مسکن مددجویان احداث و ١۵ پروژه آبرسانی افتتاح شده است.

وی از فعالیت  ۶١٠٠ گرو‌ه  جهادی در سطح استان خبر داد و افزود: با یاری این گروه های جهادی در یک سال گذشته یک هزار و ۶۰۶ فرصت شغلی ایجاد شده،  ٢٢٠ میلیارد تومان تسهیلات بانکی در حوزه اقتصاد مقاومتی پرداخت و  ۴ هزار ٢۵٠ دوره آموزشی کارآفرینی برگزار شده است.

جانشین فرماندهی سپاه شهدای آذربایجان غربی تاکید کرد: دیدار با خانواده معظم شهدا، رزمایش جهادگران فاطمی، افتتاح ٧٠ طرح اقتصاد مقاومتی با اعتبار ١٢ میلیارد تومان، مرمت ۶۵ واحد روستایی، برپایی میز خدمت در مناطق محروم، اعزام اکیپ‌های پزشکی و دامپزشکی، دیدار جهادگران با مقام عالی استان، افتتاح ٩ کیلومتر راه روستایی بین مزارع، افتتاح نمایشگاه مقاومتی در کل شهرستان‌ها، واگذاری ١٠ هزار تن قیر رایگان به روستاها، افتتاح ۵ پروژه ورزشی و چندین طرح و پروژه در هفته گرامیداشت بسیج سازندگی در دستور کار قرار گرفته است.

سرهنگ نجمی اظهار کرد: یکی از مأموریت‌های مهم مجموعه سپاه محرومیت زدایی و بسیج سازندگی است که اقدامات خوبی در سطح استان در حال انجام است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان غربی ارومیه

دیگر خبرها

  • افتتاح نمایشگاه اقتصاد مقاومتی در دلیجان
  • برپایی نمایشگاه طلایه داران اقتصاد مقاومتی در سمنان
  • برگزاری ۱۵ عنوان برنامه در هفته بسیج سازندگی
  • آموزش‌های جهاددانشگاهی «اشتغال محور» است
  • اقتصاد اسلامی گره‌گشای مشکلات اقتصادی است
  • افتتاح نمایشگاه عرضه محصولات اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد
  • قدردانی رهبر انقلاب از فعالیت‌های دفتر مطالعات جبهه فرهنگی‌انقلاب
  • تشکر مجدد رهبر انقلاب از فعالیت‌های دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی
  • برگزاری یادواره ۴۰۰ شهید کارگر و فرهنگی آران و بیدگل
  • آبرسانی به ۶۰۰ روستای آذربایجان غربی