Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-08@18:32:53 GMT

مدیریت پیشگیری جایگزین مدیریت بحران شود

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۱۷۵۰۴

مدیریت پیشگیری جایگزین مدیریت بحران شود

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان شرقی گفت: در کشورهای توسعه یافته مدیریت بحران جای خود را به مدیریت پیشگیری داده و به جای اینکه مسئولان بعد از بحران وارد عمل شوند، قبل از ایجاد بحران با پیشگیری از بحران‌ها به مقابله و مدیریت آن می‌پردازند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، همایش کارآفرینان دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان شرقی عصر امروز به مناسبت گرامیداشت هفته جهانی کارآفرین با حضور جمعی از مسئولین و روسای مراکز آموزشی استان و مدرسان و دانشجویان کارآفرین در سالن اجتماعات شهید نومی گلزار آذربایجان شرقی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرزان قالیچی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان شرقی در این همایش با تبریک فرارسیدن ماه ربیع الاول، حادثه جان‌سوز زلزله کرمانشاه را تسلیت گفته و به بازماندگان این حادثه طلب صبر کرد.

وی با تاکید بر اهمیت پژوهش در دین اسلام اظهار کرد: اهمیت پژوهش، تفکر و تعقل آن قدر بالاست که در آموزه‌های دینی و قرآن مبین بارها به آن اشاره شده است.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان شرقی با اشاره به رسالت دانشگاه جامع علمی کاربردی به عنوان دانشگاه کارآفرین افزود: نقش دانشگاه در سالی که از سوی مقام معظم رهبری مزین به نام اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال است، باید سازنده باشد.

وی ادامه داد: مراکز آموزشی نباید تنها به برگزاری استارت آپ ها بسنده کنند؛ چرا که گاهی مشاهده می‌شود استارت آپ ها چندان مولد نبوده و در حد یک کارگاه نمایش ایده‌ها برگزار می‌شود.

قالیچی ابراز داشت: در کشورهای توسعه یافته مدیریت بحران جای خود را به مدیریت پیشگیری داده و بجای اینکه مسئولان بعد از بحران وارد عمل شوند، قبل از ایجاد بحران با پیشگیری از بحران‌ها به مقابله و مدیریت آن می‌پردازند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان شرقی اضافه کرد: انتظار می‌رود دانشگاه جامع علمی کاربردی و سایر مراکز آموزشی با همکاری ارگان‌های دیگر در تحقق امر مدیریت پیشگیری کمک‌های شایانی انجام دهند.

مرکز جهاد دانشگاهی تبریز از ایده‌های دانشجویان استقبال می کند

نوروزی، رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تبریز نیز با اشاره به راه اندازی دفاتر کارآفرینی و نوآوری در مرکز گفت: مرکز جهاد دانشگاهی تبریز با توجه به نقش اساسی دانشگاه با صنعت و کارآفرینی، اقدام به برگزاری استارت آپ ها، بازدیدهای کارآفرینی از شرکت‌ها و کارخانجات کرده است.

وی خاطرنشان کرد: مرکز جهاد دانشگاهی تبریز در دفتر نوآوری از ایده‌های دانشجویان استقبال کرده و با در اختیار گذاشتن مکان و امکانات اولیه، از آنها حمایت می‌کند.

سازمان کار،تعاون و رفاه اجتماعی از کسب و کارهای روستایی حمایت می‌کند

عبد حافظ، رئیس اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی شهرستان تبریز نیز با اشاره به وظایف ذاتی و اساسی اداره کار و تعاون اظهار داشت: یکی از وظایف این اداره توجه به مسائل کار آفرینی و گسترش فعالیت‌های کارآفرینی است.

وی افزود: در همین راستا، این اداره کل با فعال کردن طرح تکاپو ضمن حمایت از کسب و کارهای روستایی و شبکه‌های کسب و کار با در نظر گرفتن تسهیلات بانکی به حمایت از مشاغل خانگی می‌پردازد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم در پایان این همایش که به همت دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان شرقی برگزار شد از کارآفرینان برتر مراکز آموزشی قدردانی به عمل آمد.

انتهای پیام/

R7887/P1377/S6,47/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۱۷۵۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه جامع علمی کاربردی، اصغر کشت کار قائم مقام رییس و معاون آموزشی دانشگاه با اعلام این خبر افزود: با اتمام بررسی پرونده متقاضیان تدریس در هیات های اجرایی معین استان ها و بررسی نهایی در هیات اجرایی جذب دانشگاه، نتایج این فراخوان اعلام شد.

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه اظهار داشت: در سال گذشته به منظور تامین نیازهای موجود در بکارگیری مدرسان، ابتدا نیازسنجی اولیه در مراکز آموزشی و واحدهای استانی باتوجه به دوره های در حال اجرا و رشته های جدید انجام شد.

کشتکار افزود: دراین فراخوان حداقل سن متقاضیان برای شرکت در فراخوان ۲۸ سال و حداکثر سن ۶۵ سال بود و جذب مدرس به صورت بومی در واحدهای استانی صورت گرفت.

وی تصریح کرد: پس از ثبت نام، تکمیل فرم‌ها و بارگذاری مستندات توسط متقاضی در سامانه جامع جذب مدرسان، اعتبارسنجی اطلاعات و مستندات متقاضیان در واحدهای استانی انجام شد و پرونده متقاضیان واجد شرایط در کارگروه‌های بررسی صلاحیت علمی مطابق با شاخص‌های ارزیابی بومی شده، امتیاز دهی شد و نتایج بررسی صلاحیت علمی به همراه وضعیت صلاحیت عمومی در هیات اجرایی معین استان و هیات اجرایی جذب دانشگاه جمع‌بندی شد.

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه گفت: در این فراخوان بیش از ۷۳ هزار نفر وارد سامانه ثبت نام شدند که از این تعداد، حدود ۱۸ هزار نفر ثبت‌نام قطعی کرده و در مجموع بالغ بر ۷ هزار نفر برای مصاحبه و ارزیابی علمی به کارگروه‌های بررسی توانایی علمی دعوت شدند. از این تعداد حدود ۳ هزار نفر واجد شرایط شناخته شده و کد مدرسی برایشان صادر شد.

وی افزود: لازم به ذکر است کد مدرسی افراد واجد شرایط پس از شرکت در دوره تربیت مدرس با عنوان آشنایی با نظام علمی کاربردی که از طریق مرکز امور مدرسان دانشگاه با همکاری واحدهای استانی برگزار می گردد، فعال می شود و مدرسان پس از فعال سازی کد مدرسی می توانند با مراکز آموزش علمی کاربردی برای تدریس همکاری نمایند.

کشت کار در خاتمه اظهار داشت: فراخوان بعدی، پس از نیازسنجی در تابستان ۱۴۰۳ اعلام می‌شود و افرادی که در فراخوان ۱۴۰۲ در اولویت قرار نگرفته‌اند در صورت علاقمندی می‌توانند در فراخوان آتی مجددا شرکت نمایند.

کد خبر 6099152

دیگر خبرها

  • برای حفاظت از جنگل‌های ایلام همه پای کار بیایند
  • استفاده از ظرفیت‌های همیاران طبیعت در مدیریت شرایط بحرانی
  • لزوم همکاری همه دستگاه های اجرایی ایلام برای مقابله با حریق جنگل
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق التدریس دانشگاه علمی‌کاربردی
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • لزوم ساماندهی ۴۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های اصفهان/ فریدون‌شهر رکورددار بارش‌ها
  • نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • اعلام آماده باش مدیریت بحران آذربایجان شرقی
  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد