Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار آذربایجان‌شرقی با بیان این‌که جهاد دانشگاهی، هراسی از ورود به عرصه‌های مختلف نداشته و دارای نیروهای متعهد و متخصص هست، گفت: این ویژگی‌ها از جمله علل موفقیت این نهاد اتقلابی در زمینه‌های مختلف است.

به گزارش ایسنا، «مجید خدابخش» در دیدار رئیس سازمان و معاونان جهاد دانشگاهی آذربایجان‌شرقی با وی، گفت: دو خبرگزاری ایسنا و ایکنا سرمایه‌ی بزرگی در بخش ۲۰۱۸ هستند، چون عموم مردم و خانواده‌ها حضور فعالی در فضای مجازی دارند و می‌توان با تولید محتواهای متنوع توسط رسانه‌ها، به مردم جهت‌ فکری دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضرورت مطرح کردن قابلیت‌های فرهنگی تبریز به گردشگران در رویداد تبریز 2018

وی با بیان این‌که مطرح کردن قابلیت‌های فرهنگی تبریز به گردشگران در رویداد تبریز 2018 مدنظر است، خاطرنشان کرد: رفت‌وآمد گردشگران به رونق اقتصادی و اشتغال‌زایی زود بازده منجر می‌شود. 

استاندار آذربایجان‌شرقی با اشاره به نتایج دقیق مرکز افکارسنجی دانشجویان(ایسپا) در خصوص نتایج انتخابات سال 96، گفت: این آمار دقیق نشانگر علمی بودن نظرسنجی ایسپا است، البته انتظارمان هم از جهاد دانشگاهی همین بوده و این سازمان باید در بخش‌های مختلف الگو باشد.  

وی با بیان این‌که جهاد دانشگاهی باید تولید فکر کند، اظهار کرد: به عنوان نمونه سازمان نظام مهندسی کشاورزی با وجود داشتن ۱۳ هزار عضو تحصیل کرده با مشکل بیکاری مواجه است، جهاد دانشگاهی ظرفیت تولید فکر برای برطرف کردن مشکلات بیکاری را دارد. 

داشتن توجیه اقتصادی برای راه‌اندازی بیمارستان تخصصی ناباروری در آذربایجان‌شرقی

وی با اشاره به سخنان رئیس سازمان جهاد دانشگاهی استان در خصوص احداث بیمارستان تخصصی درمان ناباروری، اظهار کرد: احداث این بیمارستان باید توجیه اقتصادی داشته باشد که بر اساس گفته‌ دکتر محسنی به این موضوعات توجه شده است. 

خدابخش ادامه داد: انتظار داریم جهاد دانشگاهی با دید چالشی به موضوعات مختلف ورود کرده و نقشه راهی برای برطرف کردن مشکلات نشان دهد. 

وی با بیان این‌که در خصوص اعطای تسهیلات اشتغال‌زایی دیدگاه‌های مختلفی وجود دارد، افزود: عده‌ای معتقدند به جای اعطای تسهیلات خرد به مردم، بهتر است تسهیلات تنها به تولیدکننده‌ها برای اشتغال‌زایی اعطاء شود، به سازمان جهاد دانشگاهی پیشنهاد می‌کنیم در این خصوص افکارسنجی کند. 

خدابخش با بیان این‌که همه، استعداد کارآفرینی ندارند، گفت: کارهای پژوهشی و نظرسنجی جهاد دانشگاهی در خصوص نحوه‌ی کارآفرینی می‌تواند برای استان و حتی کشور موثر واقع شود. 

وی با اشاره به تصویب ۱.۵ میلیارد دلار اعتبار برای اعطای تسهیلات شش درصدی جهت توسعه‌ی روستایی، گفت: باید در نحوه‌ی اعطای این تسهیلات دقت شود. 

وی با اشاره به رویداد ۲۰۱۸ ، اظهار کرد: خبرگزاری ایسنا و ایکنا باید به این رویداد ورود کرده و نقش‌آفرینی کنند، به عنوان نمونه خبرگزاری ایسنا می‌تواند با برگزاری نظرسنجی ما را در امر انتخاب شعار برای رویداد ۲۰۱۸ یاری کند. 

استاندار آذربایجان‌شرقی خاطرنشان کرد: رویداد ۲۰۱۸ برای تبریز و استان حایز اهمیت است و رسانه‌های زیر نظر جهاد دانشگاهی می‌توانند موجی به راه انداخته و گردشگران را برای سفر به تبریز ترغیب کنند. 

جهاد دانشگاهی از نهادهای تأثیرگذار در حوزه درمان ناباروری

وی با تأکید بر ضرورت ایجاد اشتغال در فضای مجازی، گفت: دولت یازدهم  شاهراه فضای مجازی را ایجاد کرده است، به‌طوری که 3G و 4G پیش از روی کارآمدن دولت یازدهم مطرح نبودند. 

خدابخش تصریح کرد: ایسنا و ایکنا می‌توانند با تولید محتوا موضوع اشتغال در فضای مجازی را مطرح کرده و بخش خصوصی را برای سرمایه‌گذاری در این بخش و اشتغال‌زایی ترغیب کنند. 

 وی یادآور شد: جهاد دانشگاهی از مجموعه‌های مهم و تأثیرگذار است که پژوهشگاه رویان شاه بیت و ستاره‌ی پرفروغ آن است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۹۸۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت در نشریات دانشجویی تمرینی برای ورود به عرصه بین‌الملل رسانه است

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدمهدی اسماعیلی، وزیرفرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی به سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی اظهار کرد: سیزدهمین جشنوارۀ نشریات دانشجویی «تیتر» که امسال در مشهد مقدس و در کنار مضجع شریف علی‌ابن موسی الرضا(علیه السلام) برگزار می‌شود، فرصت مغتنمی است تا دانشجویان عزیز، مدیران و سردبیران ارجمند این نشریات در کنار کارشناسان محترم نشریات دانشجویی و مدیران کوشا در دو وزارت خانۀ علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در تعاملی پویا و هدفمند به تبادل تجربیات گران‌سنگ خود بپردازند و با حقوق و تکالیف خود در عرصۀ تولید آثار دانشجویی بیشتر آشنا شوند‌.

وی افزود: تنوع آثار و گوناگونی موضوعات در رشته‌های این جشنواره حکایت از گستردگی فعالیت نشریات دانشجویی و روند رو به رشد آن دارد.

وزیر فرهنگ تصریح کرد: در سال‌های اخير، ایجاد تنوع در قالب‌های رسانه‌ای و پیدایش رسانه‌‌های نوین و رشد و پویایی بی وقفۀ پدیده‌هایی نظیر دانشجو خبرنگار که اساساً نگاه سنتی به رسانه را به چالش کشیده است، ایجاب می کند در عرصه‌های مختلف به نوآوری و درک درست از شرایط امروزی رهنمون شویم. علاوه بر این، در دنیای امروز، جنگ، جنگ روایت ها با ابزارهای رسانه ای است که تأثیر و اهمیت آن بیش از ابزارهای جنگی است.

اسماعیلی گفت: از این منظر پیشنهاد می‌شود اسناد و متون حقوقی گذشته با نگاه تازه بازبینی و به روزرسانی شوند؛ اقدامی که در پرتو آن فعالیت در شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی نیز به عنوان عرصه‌های جدید فعالیت رسانه‌ای دانشجویی به رسمیت شناخته خواهد شد.

وی اضافه کرد: در این مسیر که تدبیر و همراهی دبیرخانۀ شورای عالی انقلاب فرهنگی را طلب می‌کند، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی همراه و همیار دو وزارتخانۀ علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خواهد بود.

وزیر فرهنگ ادامه داد: این نکته مهم است که دانشجویان عزیزمان، فعالیت در نشریات دانشجویی و قلم زدن در این عرصۀ نسبتاً محدود را مقدمه و تمرینی برای یادگیری فعالیت رسانه‌ای در آینده و در سطح ملی و بین‌المللی بدانند، این تجربه بی‌شک مسیر رسانه‌نگاری در عرصه‌های بزرگ‌تر را برای آنان تسهیل خواهد کرد.

وی بیان کرد: فرصت را غنیمت می‌شمارم و ضمن تبریک به برندگان این دوره از جشنوارۀ نشریات دانشجویی، از مدیران و دست اندرکاران این رویداد قدردانی و سپاس گزاری می‌کنم.


انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • حکمرانی فضای مجازی نباید به دست دشمنان بیفتد
  • ارتباط کم اساتید کشاورزی با بخش واقعی/ جهاد کشاورزی کمکی به مهارت آموزی دانشجویان نمی‌کند
  • مسابقه کتابخوانی هشت‌بهشت با ۳۵ جایزه ویژه به‌ مناسبت سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • تصویب قانون «مالکیت فکری» جهاد دانشگاهی در آینده‌ای نزدیک/ متخصصان جهاد دانشگاهی پای کار آمدند
  • «رویداد صدرا» توافق برد-برد دانشگاه و صنعت
  • آموزش‌های جهاددانشگاهی «اشتغال محور» است
  • فعالیت در نشریات دانشجویی تمرینی برای ورود به عرصه ملی و بین‌المللی رسانه است
  • فعالیت در نشریات دانشجویی تمرینی برای ورود به عرصه بین‌الملل رسانه است
  • حضور جهاد دانشگاهی در بخش‌های عمومی و دانشگاهی نمایشگاه کتاب
  • تقدیر از مفاخر قرآنی و مفسر کتاب وحی در اردبیل