Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، جعفر محسنی، رئیس سازمان جهاددانشگاهی استان، شب گذشته، 15 تیرماه در مراسم اختتامیه استارت آپ ویکند تبریز در محل مجتمع فرهنگی و هنری مبین تبریز، با بیان اينكه اين جهاددانشگاهی همچون یک دانشگاه جامع در همه حوزه‌ها فعالیت می‌کند، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی استان در زمینه‌های پزشکی، صنعتی و علوم انسانی فعالیت کرده و دانشگاه علمی کاربردی این سازمان نیز با برگزاری استارت‌آپ‌ها از ایده‌ها حمایت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: مطمئنا اکنون روحیات شرکت‌کننده‌ها با روز افتتاحیه استارت‌آپ فرق کرده و تجربیات‌شان افزایش یافته است، امیدوارم برگزاری چنین رویدادهایی زمینه‌سازی راه‌اندازی کسب‌و‌کار برای جوانان شود.

محسنی با تاکید بر اینکه همگی در قبال آینده کشورمان وظیفه داریم، گفت: جوانان باید با روحیه‌ خستگی‌ناپذیر فردای ایران را بسازند.

وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی همواره در شرایط سخت کارهای بی‌نظیری انجام داده است، خاطرنشان کرد: زمان جنگ که کشور در تحریم بود، حدود ۵۰ دانشجو در دانشگاه تبریز دور هم جمع شده و با پشتیبانی جهاد دانشگاهی کارگاه تولید مهمات برای رزمنده‌ها تشکیل دادند که ۲۲ نفر از این دانشجویان در بمباران این کارگاه شهید شدند.

رييس سازمان جهاددانشگاهي آذربايجان‌شرقي، با اشاره به وجود روحیه جهادی بین نیروهای جهاددانشگاهی، گفت: پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی اکنون در زمینه‌ سلول‌های بنیادی جایگاه بسیار خوبی در دنیا دارد، همچنین جهاد دانشگاهی که در زمان جنگ فرستنده‌های رادیویی با طول موج کم تولید می‌کرد، امروزه توانایی تولید فرستنده‌هایی با طول موج بالا و در سطح بین المللی را دارد.

محسنی ادامه داد: جنگنده‌های اف ۱۴ و اف ۵ که به دلیل مشکلاتی در برخی از قطعات زمین گیر شده بودند، توسط جهاد دانشگاهی راه افتادند.

وی بیکاری را یکی از مشکلات اساسی کشورمان دانست و افزود: جوانانی که باید پایه‌های زندگی‌شان را تقویت کرده و فردای کشورمان را بسازند، متاسفانه امروزه با مشکلات بیکاری دست و پنجه نرم می‌کنند.

رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی، با بیان اینکه سازمان تجاری‌سازی، فناوری و اشتغال جهاددانشگاهی استان با حمایت از ایده‌ها برای اشتغال زایی تلاش می‌کند، اظهار کرد: برای ایجاد مشاغل خانگی نیز برنامه‌هایی مدنظر داریم.

وی افزود: مجوز ایجاد مرکز نوآوری و شکوفایی در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی دریافت شده و برای حمایت از ایده‌ و‌ کمک به تبدیل آن به محصول تلاش خواهیم کرد.

گفتنی است، استارت‌آپ ویکند تبریز با همکاری استارت‌آپ های موفق و سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی و همچنین حمایت مرکز تجاری‌سازی فناوری و اشتغال فارغ‌التحصیلان جهاد دانشگاهی به مدت سه روز از ۱۳ الی ۱۵ تیرماه سالجاری در فرهنگسرای دکتر مبین تبریز برگزار‌ شد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۴۷۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نخستین رویداد ملی غذایی «فبین فود» در مشهد

به گزارش قدس خراسان، مسعود ابراهیمی اظهار کرد: در طول چهار دهه گذشته خدمات مفیدی با شناخت از نیاز جامعه در دوران های مختلف توسط جهاد دانشگاهی به جامعه عرضه شد.

رییس سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی افزود: در نگاهی نو به حوزه فناوری، جهاد دانشگاهی به دنبال نقش آفرینی موثر در زیست بوم فناوری است تا به عنوان نهاد واسط، بتواند سایر اعضای این مجموعه را در کنار یکدیگر جمع کند تا در کنار توانمندی صنایع به نیاز جامعه پاسخ داده شود.

وی ادامه داد: امید است این اتفاق باعث گسترش هم افزایی در سایر حوزه ها نیز شود تا جهاد دانشگاهی در مسیر هماهنگ سازی بتواند در کشور مثمر ثمر باشد.

رییس سازمان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی نیز گفت: این رویداد، نماد اعتماد و اراده بین فناواران، صنعتگران و مسوولان است تا این مسیر فرهنگ ساز بتواند مشکلات این حوزه را در صنعت غذا، کوتاه تر کند.

حسین امینی افزود: باید با تمام تلاش خود به اعتبار کشورمان ایران بیفزاییم و این اتفاق با همدلی و نوآوری و سختکوشی میسر و در نهایت امکان حضور در بازار رقابتی فراهم می شود و این در حالی است که قوانین متناقض و یا اجرای ضعیف قوانین باعث دلسردی نخبگان و صنعتگران می‌شود که باید به این موضوع توجه داشت.

وی ادامه داد: این رویداد، آغازی است تا با شناخت مشکلات صنعت غذا، حل آن به دست جوانان نخبه سپرده شود تا گرهی از گره های صنعت بگشاید و جهاد دانشگاهی با تمام توان و ظرفیت خود آماده است تا اهالی صنعت و فناوران را یاری کند که به امنیت غذایی پایدار که نیاز حکمرانی است، دست یابیم.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • مسابقه کتابخوانی هشت‌بهشت با ۳۵ جایزه ویژه به‌ مناسبت سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • تصویب قانون «مالکیت فکری» جهاد دانشگاهی در آینده‌ای نزدیک/ متخصصان جهاد دانشگاهی پای کار آمدند
  • آموزش‌های جهاددانشگاهی «اشتغال محور» است
  • حضور جهاد دانشگاهی در بخش‌های عمومی و دانشگاهی نمایشگاه کتاب
  • مجموعه سپاه همیشه همراه جامعه کشاورزی استان بوشهر است
  • مبارزه با سوسک خرما در ۷۰ هکتار از نخلستان‌ها
  • تقدیر از مفاخر قرآنی و مفسر کتاب وحی در اردبیل
  • جذب سرباز امریه در سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف
  • برگزاری نخستین رویداد ملی غذایی «فبین فود» در مشهد
  • رقابت داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش سمنان