Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، ایرج شهین‌باهر، شهردار تبریز، عصر روز چهارشنبه 25 مهرماه با حضور در سازمان جهاددانشگاهی استاناز خبرگزاری ایسنا و ایکنا بازدید کرده و با رییس و معاونان این سازمان دیدار و گفت‌وگو کرد.

ایرج شهین باهر، شهردار تبریز در این دیدار با تاکید بر این‌که جهاد دانشگاهی جایگاه مورد وثوقی در جامعه دارد، افزود: اعتماد مدیران ادارات و دستگاه‌ها به جهاد دانشگاهی، افتخاری برای این نهاد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اهمیت مطالعات در اجرای پروژه‌های شهری، گفت: متاسفانه در گذشته و حتی امروزه مقاومت‌هایی در این رابطه وجود دارد؛ البته گاهی نیز خروجی مطالعات آنگونه که باید با شرایط شهری همخوانی ندارد.

وی با بیان این‌که مرجعی وجود ندارد تا بررسی کند که صفر تا ۱۰۰ مطالعات انجام شده است یا خیر؟ تاکید کرد: شهرداری تبریز علی‌رغم این موارد، به مطالعاتی بودن طرح‌ها و همچنین مشارکت شهروندان بسیار اهمیت می‌دهد و در حوزه‌های بسیاری با مطالعه و پژوهش قدم برداشته و حتی در راستای "مشارکت شهروندان" نیز تا کنون چند مسابقه نظرسنجی برگزار کرده تا نظرات شهروندان تبریزی را در امور بگنجاند.

شهین‌باهر با بیان این‌که باید دست به دست هم دهیم تا «مطالعات را در اجرای طرح‌ها و برنامه‌ها» گنجانده و نهادینه کنیم، متذکر شد: از زمانی که به سمت شهرداری تبریز انتخاب شده‌ام، تلاش می‌کنم تا بدعت‌های خوبی را در شهرداری رواج داده و برخی رویه‌های نامناسب و غلط را نیز حذف کنم.

شهردار تبریز، با بیان این‌که قبول دارم که اعتماد عمومی مردم نسبت به شهرداری کاهش یافته است، افزود: جریانات شورای چهارم و یا اعمال یک سری اقدامات در راستای درآمدزایی شهرداری(تبدیل پارک به مکات تجاری، تبدیل میدان به پاساژ و...) این فرآیند را تشدید کرده و به اعتماد عمومی مردم خدشه وارد کرد.

وی با تاکید بر اینکه شهرداری باید به فکر مردم و همراه مردم بوده تا مردم اعتماد و اعتقاد به شهرداری داشته باشند، تشریح کرد: در شورای چهارم همواره تلاش می‌کردیم که از فضاهای عمومی صیانت کنیم در این رابطه از تبدیل میدان نظامی به پاساژ جلوگیری کردیم.

شهین باهر، با بیان این‌که مردم باید ایمان داشته باشند که شهرداری به اندازه‌ی امکاناتی که دارد به مردم خدمات ارائه می‌دهد، تشریح کرد: شهرداری مجموعه‌ای است که با مردم سروکار دارد، از این‌رو باید تلاش کنیم تا با یک سری روش‌ها و نظارت‌ها، فسادها و تخلفاتی که ممکن است اتفاق بیافتد را کاهش دهیم.

شهردار تبریز با تاکید بر این‌که خواسته‌ مردم، محور امور ماست، متذکر شد: برخی مدیران می‌انگارند که صلاح مردم را بیش از مردم می‌دانند در حالی که مردم خودشان صلاحشان را می‌دانند، از این رو باید در انجام امور رضایت مردم جلب شود.

وی گفت: خبرگزاری ایسنا از جمله رسانه‌های قابل اعتماد بوده که اخبار درست را بدون جهت‌گیری خاص مخابره می‌کند.

وی در پایان با بیان این‌که پژوهشکده توسعه و برنامه‌ریزی جهاد دانشگاهی استان می‌تواند به عنوان یک اتاق فکر شهرداری را همراهی کند، افزود: این اتاق فکر موضوعات مورد نیاز شهر را بررسی و استخراج کرده و به شهرداری پیشنهاد کند.

جعفر محسنی، رییس سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان‌شرقی نیز در این دیدار اظهار کرد: جهاد دانشگاهی استان یک نهاد انقلابی است که در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی فعالیت می‌کند.

وی  با بیان این‌که فعالیت‌های پژوهشی جهاددانشگاهی در حوزه «درمان، علوم انسانی و فنی مهندسی» پیگیری می‌شود، تاکید کرد: مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان یکی از مراکز معتبر بوده و از استاندارد بالایی برخوردار است؛ اخیرا نیز دستگاه ژنتیکی ویژه‌ای برای اولین بار در شمالغرب کشور در راستای انجام آزمایش‌های تخصصی برای افزایش موفقیت در درمان ناباروری در مرکز درمان ناباروی جهاددانشگاهی در تبریز مستقر کرده ایم.

وی با اشاره به فعالیت‌های جهاد دانشگاهی استان در حوزه علوم انسانی، افزود: انتظار داریم که در حوزه‌هایی که شهرداری تبریز نیاز داشته و جهاد دانشگاهی استان نیز قابلیت دارد، همکاری‌هایی انجام شود.

نجف قراچورلو، رئیس پژوهشکده توسعه و برنامه‌ریزی جهاد دانشگاهی نیز در این دیدار با اشاره به فعالیت‌های این پژوهشکده گفت: به سبب فعالیت‌های این پژوهشکده، واحد جهاد دانشگاهی استان به سازمان ارتقا یافته و جزو شش سازمان جهاد دانشگاهی در کشور شد.

وی با بیان این‌که پژوهشکده توسعه و برنامه‌ریزی جهاددانشگاهی استان می‌تواند در حوزه‌های مختلف شهری به عنوان یک اتاق فکر، شهرداری تبریز را همراهی کند، تاکید کرد: این پژوهشکده می‌تواند در اجرای پروژه‌های شهری نیز با رویکرد اجتماعی-توسعه‌ای مطالعات مربوطه را انجام دهد.

قراچورلو، در ادامه با ارائه‌ی پیشنهاداتی اظهار کرد: «طرح جامع ساماندهی میادین و مشاغل مزاحم کلانشهر» و همچنین «تدوین سند توسعه فرهنگی شهرداری کلانشهر تبریز» از جمله مواردی است که شهرداری تبریز به آنها نیاز دارد اما تاکنون موفق به عملیاتی کردن آن‌ها نشده‌ایم که امید است با همکاری شهرداری تبریز در این دوره بتوانیم این موارد را اجرایی کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن خبرگزاری بین المللی قرآن اجتماعی شهردار تبریز جهاددانشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۲۵۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث سرویس بهداشتی پارک حجاج تبریز

معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه ۶ تبریز از احداث سرویس بهداشتی در پارک حجاج بلوار خلبان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، حسین حسین‌پور امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ اظهار کرد: با توجه به نزدیک شدن ایام آغاز اعزام حجاج به سرزمین وحی و در راستای تکمیل زیرساخت پارک‌ها و اماکن عمومی سطح منطقه، عملیات احداث یک باب سرویس بهداشتی در پارک حجاج واقع در بلوار خلبان به اتمام رسیده است.

وی با اشاره به اینکه تأمین دسترسی به سرویس‌های بهداشتی از جمله ضرورت‌های مورد نیاز هر منطقه است، افزود: همکاران معاونت خدمات شهری و فضای سبز منطقه همواره تلاش دارند تا نسبت به رفع نواقص سرویس‌های بهداشتی واقع در بوستان‌های سطح منطقه اقدام کنند.

معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه ۶ تبریز خاطرنشان کرد: مساحت این سرویس بهداشتی ۱۲۰ مترمربع و دارای ۱۲ چشمه است.

کد خبر 751438

دیگر خبرها

  • مسابقه کتابخوانی هشت‌بهشت با ۳۵ جایزه ویژه به‌ مناسبت سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • تصویب قانون «مالکیت فکری» جهاد دانشگاهی در آینده‌ای نزدیک/ متخصصان جهاد دانشگاهی پای کار آمدند
  • آموزش‌های جهاددانشگاهی «اشتغال محور» است
  • احداث سرویس بهداشتی در پارک حجاج تبریز
  • احداث سرویس بهداشتی پارک حجاج تبریز
  • حضور جهاد دانشگاهی در بخش‌های عمومی و دانشگاهی نمایشگاه کتاب
  • پیروزی تیم فوتسال اتاق اصناف برکارگران شهرداری
  • تقدیر از مفاخر قرآنی و مفسر کتاب وحی در اردبیل
  • برگزاری نخستین رویداد ملی غذایی «فبین فود» در مشهد
  • رقابت داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش سمنان