Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسنی گفت: راه اندازی بخش تشخیص اختلالات ژنتیکی جنین در سال گذشته از جمله اقدامات جهاد دانشگاهی استان آذربایجان شرقی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، «جعفر محسنی» در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان اظهار داشت: سازمان جهاد دانشگاهی در شانزدهم مرداد ۵۹ به فرمان امام (ره) تشکیل شد و زیر نظر شورای عالی انقلاب فرهنگی اداره می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان‌شرقی با اشاره به نقش این نهاد در دوران هشت سال دفاع مقدس گفت: این نهاد به عنوان ستاد پشتیبانی از جنگ در اعزام دانشجو به جبهه نقش داشت و رابط بین دانشگاه و صنعت است.

وی خاطرنشان کرد: معاونت‌های فرهنگی پژوهشی، آموزشی، تجاری‌سازی و پشتیبانی بخش‌های مختلف این نهاد را تشکیل می‌دهند که معاونت پژوهشی دارای بخش‌های خدمات تخصصی، مرکز درمان ناباروری و سلول‌های بنیادی، پژوهشکده توسعه و برنامه ریزی و مرکز انرژی‌های تجدیدپذیر است.

محسنی به برخی فعالیت‌های معاونت پژوهشی سازمان جهاد دانشگاهی استان اشاره کرد و افزود: راه‌اندازی کارگاه تولید نافی خمپاره با همکاری دانشگاه تبریز و راه اندازی مرکز مشاوره ژنتیک و آزمایشگاه ژنتیک پزشکی برای اولین بار در شمال غرب کشور در سال ۶۹ و راه اندازی بخش تشخیص اختلالات ژنتیکی جنین در سال گذشته از جمله اقدامات این معاونت از بدو تاسیس تاکنون به شمار می‌آید.

وی افزود: مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی از سال ۹۰ تاسیس شده و دارای آزمایشگاه جنین شناسی و ژنتیک بوده و با توجه به اعتماد مردم به این مرکز، تعداد مراجعان سال به سال رو به افزایش است.

محسنی در ادامه با بیان اینکه از هر هشت زن یک نفر در معرض ابتلا به سرطان سینه قرار دارد، گفت: مرکز تشخیص و درمان سرطان سینه سازمان جهاد دانشگاهی در راستای پیشگیری از سرطان سینه و تشخیص زودهنگام آن فعالیت می‌کند.

وی در ادامه با اشاره به خدمات آموزشی سازمان جهاد دانشگاهی اظهار کرد: سالانه بیش از ۳۰ هزار نفر از خدمات آموزشی این‌ سازمان‌ بهره‌مند می‌شوند.

به گفته محسنی برگزاری آزمون استخدامی برای ادارات شرکت‌های دولتی و غیردولتی، جایگزینی سرفصل‌های آموزشی زبان انگلیسی و تربیت مربی قرآنی و برگزاری سمینارها و همایش‌های تخصصی از جمله اقدامات آموزشی این نهاد به شمار می رود.

پایان پیام/533

منبع: شبستان

کلیدواژه: کانون های فرهنگی هنری مساجد دهه کرامت اوقات فراغت خبرگزاری شبستان مجلس شیراز استان بوشهر بیرجند نماز جمعه مسجد اختلال ژنتیکی جهاد دانشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۵۷۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب قانون «مالکیت فکری» جهاد دانشگاهی در آینده‌ای نزدیک/ متخصصان جهاد دانشگاهی پای کار آمدند

رئیس جهاد دانشگاهی از تصویب قانون مالکیت فکری در شورای علمی جهاد دانشگاهی در آینده‌ای نزدیک خبر داد.

​​​​حسن مسلمی نائینی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به برگزاری رویداد مالکیت فکری از سوی چند نهاد از جمله جهاد دانشگاهی، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی از ابتدا یک نهاد علمی و پیشران در علم و فناوری و اقداماتش در راستای تعالی و ارتقای علم و فرهنگ کشور بوده است.

وی با اشاره به اقدامات در خور توجه محققین و افرادی که در حوزه‌های فرهنگی، هنری و صنعتی جهاد دانشگاهی فعالیت داشته‌اند، توضیح داد: شاید روزی که جهاد دانشگاهی این حمایت‌ها را انجام می‌داده است، هنوز تحقیقات به شکل امروزی رواج پیدا نکرده بود؛ چراکه در سال‌های اولیه انقلاب صنعتی بودیم؛ اما جهاد دانشگاهی شروع به انجام این اقدامات و حمایت‌ها کرده است.

رئیس جهاد دانشگاهی تصریح کرد: از این رو با توجه به سوابق درخشانی که جهاد دانشگاهی در حمایت از محققین و دانشمندان در حوزه‌های فرهنگ و علوم انسانی و دیگر حوزه‌ها داشته است، مسئولیت دبیرخانه مالکیت معنوی و فکری به عهده پارک علم و فناوری البرز وابسته به جهاد دانشگاهی قرار داده شد.

مسلمی با اشاره به اینکه قانون مالکیت فکری در کشور ما به صورت پراکنده تدابیری در حوزه مالکیت فکری دیده است، عنوان کرد: این پراکندکی به گونه‌ای است که گاهی اوقات عمل کردن به مفاد این قانون سخت است. این امر در حالی است که اگر بتوانیم مالکیت فکری را در کشور محقق و پیاده کنیم، مردم به عرصه تولید سوق پیدا می‌کنند. امسال سال جهش تولید با مشارکت مردم است، اگر مردم حس کنند که مالکیت فکری ندارند، در میدان تولید نمی‌آیند. بنابراین اگر مردم حس احترام به مالکیت فکری را در جامعه درک کنند، به میدان آمده و جهش تولید محقق می‌شود.

وی در پاسخ به این سوال ایسنا که همواره فعالین حوزه اقتصادی و فرهنگی عنوان کرده‌اند که قانون فعلی مالکیت فکری در کشور نیاز به بازنگری دارد و شورای عالی انقلاب فرهنگی می‌تواند با ایجاد یک همبستگی بین ارکان مختلف این قانون را تقویت کند، آیا در این راستا اقداماتی انجام شده است؟، توضیح داد: در حال حاضر این اتفاق در شورا محقق نشده است؛ اما دستگاه‌های مختلف در حال انجام کارهای قوی در این زمینه هستند. برای مثال ما افراد متخصص در حوزه های حقوقی و کسانی که با خارج از کشور کار کرده‌اند و در این زمینه تجاربی دارند، کم نداریم. از این رو متخصصین خود جهاد دانشگاهی در کنار هم جمع شده‌اند و در حال تدوین قانونی هستند که به نظر من قانون خیلی پیشرفته و خوب و قابل فهمی است.

رییس جهاد دانشگاهی در پاسخ به اینکه تدوین این قانون در جهاد دانشگاهی چه مراحلی را می‌گذراند و آیا تصویب خواهد شد؟، افزود: احتمالا در آینده‌ای نزدیک در شورای علمی جهاد دانشگاهی این قانون مالکیت فکری تصویب خواهد شد.

مسلمی در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: باید تمام بازیگران جامعه که در زمینه مالکیت فکری کار می‌کنند با یکدیگر هماهنگ شوند تا هر کسی به صورت جزیره‌ای کار متفاوت انجام ندهد. نیاز به یک قانون پیشرفته در حوزه مالکیت فکری داریم که برای همه قابل فهم و کاربر پسند باشد و بر اساس آن اقدام کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • صدور مجوز راه‌اندازی رشته موسیقی در هنرستان هنرهای زیبای چهارمحال وبختیاری
  • مسابقه کتابخوانی هشت‌بهشت با ۳۵ جایزه ویژه به‌ مناسبت سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • تصویب قانون «مالکیت فکری» جهاد دانشگاهی در آینده‌ای نزدیک/ متخصصان جهاد دانشگاهی پای کار آمدند
  • هوش مصنوعی قادر است بیماری‌های نادر را سال‌ها زودتر شناسایی کند
  • آموزش‌های جهاددانشگاهی «اشتغال محور» است
  • حضور جهاد دانشگاهی در بخش‌های عمومی و دانشگاهی نمایشگاه کتاب
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • تقدیر از مفاخر قرآنی و مفسر کتاب وحی در اردبیل
  • ۶۲ نوزاد غرب خراسان رضوی از سقط نجات یافتند