Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی گفت: در راستای اهداف پنج ساله ششم به دنبال کلینیک طبی و پیشگیری از سرطان بودیم که در دهه ولایت این کلینیک افتتاح خواهد شد. ۱۵ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۱ استانها آذربایجان شرقی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، جعفر محسنی صبح امروز در نشست خبری سالروز تاسیس جهاد دانشگاهی، با اشاره به اینکه 25 درصد خانواده های ایرانی با چالش فرزندآوری مواجه هستند اظهار داشت: مرکز درمان نابروری برای کاهش این مخاطره در تلاش است ولی افزایش سن ازدواج هم در این موضوع موثر است که باید مشوق های ازدواج در حوزه های فرهنگی و اجتماعی افزایش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از راه‌اندازی مرکز درمان اختلالات ژنتیکی در تبریز خبر داد و گفت: این مرکز برای تحقیقات و پیشگیری و درمان اواخر سال 97 در تبریز راه‌اندازی شده تا با شیوه‌های نوین به درمان ناباروری و مشکلات ژنتیکی در ناباروری بپردازد.

رئیس جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی ناهنجاری ایجاد شده در بیماری‌های کشور را با عنوان «سونامی سرطان» نام برد و افزود: متاسفانه از هر 7 الی 8 نفر از بانوان، یک نفر در معرض ابتلا به سرطان سینه است که این وضعیت ناشی از سبک زندگی است و به دغدغه جهاد دانشگاهی استان تبدیل شده است.

شناسایی راه تازه‌ درمان سرطان با استفاده از نانوذرات سیلیکونیحفظ توان باروری دختران مبتلا به سرطان با کمک سلولهای بنیادیاستاندار قزوین: جهاددانشگاهی یاری‌گر استان در کنترل سرطان باشدعضو مجمع نمایندگان گلستان: مرکز جامع سرطان در گنبدکاووس راه‌اندازی شود

وی با بیان اینکه در راستای اهداف پنج ساله ششم به دنبال کلینیک طبی و پیشگیری از سرطان بودیم که در دهه ولایت این کلینیک افتتاح خواهد شد ابراز داشت: در این کلینیک از امور پزشکی تا روانشناسی خدمات ارائه می‌شود که یکی از محورهای اساسی این کلینیک، «غربالگری سرطان های شایع» است.

محسنی ادامه داد: هدف ما تشخیص به موقع و جلوگیری از بروز بیماری است که هم هزینه‌های درمان را کاهش داده و هم مرگ و میر را کاهش می‌دهد.

وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی حوزه‌های گسترده‌ای را زیرپوشش قرار داده است، افزود: ما باید تمرکز بر روی چند حوزه از جمله اختلالات ژنتیکی جنین، غربالگری ژنتیکی و درمان نابروری داشته باشیم تا به پژوهش های کاربردی روی بیاوریم.

رئیس جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی، اشتغال را یکی از دغدغه‌های روز جامعه دانست و افزود: بیکاری در بین فارغ‌التحصیلان بالاست و جهاد دانشگاهی برای توانمندسازی فارغ‌التحصیلان و برخی اقشار از جمله بانوان سرپرست خانوار اقدام کرده است.

محسنی در پایان با تاکید بر اینکه هدف کلی ما و مطالبات استانی از ما، راه‌اندازی مجتمع تحقیقاتی و درمانی تا 1400 است تصریح کرد: این گام بسیار بزرگی است که توان ما پاسخگو نیست و باید دولت حمایت های خود را افزایش دهد.

انتهای پیام/ش

R7887/P/S6,47/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۶۹۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشت میزبان دوازدهمین کنگره ملی سوختگی ایران شد

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: کنگره ملی سوختگی، دوم و سوم خردادماه امسال به میزبانی رشت برگزار می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، رامیار فرزان امروز در نشست خبری دوازدهمین کنگره کشوری سوختگی در رشت، اظهار داشت: تاکنون 361 مقاله در این کنگره دریافت شده که 178 مقاله تایید، 48 مقاله برای ارائه شفاهی و 130 پوستر نیز در آن پذیرفته شده است.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان سوختگی را یک بیماری بسیار شایع دانست که افراد زیادی درگیر آن می‌شوند، افزود: 90 تا 95 درصد سوختگی‌ها قابل پیشگیری هستند.

رئیس دوازدهمین کنگره ملی سوختگی با بیان اینکه این کنگره، دوم و سوم خردادماه امسال به میزبانی رشت برگزار می‌شود، گفت: تمامی مقدمات لازم برای برگزاری این کنگره با مشارکت بخش خصوصی و نخبگان علمی اعم از متخصصان، پرستاران و پیراپزشکان انجام خواهد شد.

محمد طلوعی فوق تخصص جراحی پلاستیک، ترمیمی و سوختگی و دبیر علمی دوازدهمین کنگره ملی سوختگی نیز در این نشست با بیان اینکه سالانه 180 هزار مورد سوختگی در دنیا اتفاق می‌افتد، اظهار کرد: آمار سوختگی‌ها در کشورهای توسعه‌نیافته بیشتر است و علت بسیاری از سوختگی‌ها نیز فقدان زیرساخت‌های مناسب گرمایشی است.

به گفته دبیر علمی دوازدهمین کنگره ملی سوختگی، اصلاح مصرف به ویژه در گاز، سوخت و دمای آب مصرفی در کاهش سوختگی‌ها موثر است.

طلوعی با اعلام اینکه در بیمارسان ولایت رشت به عنوان قطب درمان سوختگی، سالانه 500 مورد سوختگی داریم، خاطرنشان کرد: چهار برابر این بیماران با مراجعه به مرکز سوانح و سوختگی ولایت به صورت سرپایی درمان می‌شوند.

وی با اشاره به طولانی بودن و تحمیل هزینه‌های مالی و روانی ناشی از سوختگی، تصریح کرد: فرد سوخته تا سال‌ها تحت تاثیر قرار می‌گیرد و متحمل هزینه‌های روانی، اجتماعی و مالی می‌شود.

دبیر علمی دوازدهمین کنگره ملی سوختگی با بیان اینکه مردان بیشتر از بانوان درگیر سوختگی می‌شوند، گفت: بیشترین سنین سوختگی بین 10 تا 40 سال است و شایع‌ترین دلیل سوختگی‌ها نیز شعله‌ها هستند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • واژگونی ۲ خودرو در تبریز یک کشته و یک مصدوم برجای گذاشت
  • تداوم بارش باران در آذربایجان شرقی
  • تداوم بارش باران تا روز جمعه در آذربایجان شرقی
  • واژگونی دو خودرو در تبریز ۲ کشته و مصدوم برجای گذاشت
  • غافلگیری سارقان کلینیک ترک اعتیاد
  • افتتاح سد قیز قلعه‌سی با حضور رؤسای جمهور ایران و آذربایجان
  • کشف بیش از ۴۷ هزار آمپول قاچاق در تبریز
  • احزاب آذربایجان‌ شرقی لیست‌های انتخاباتی خود را اعلام کردند
  • برگزاری چهارمین همایش معاونان و رؤسای شورا‌های حل اختلاف شمالغرب کشور در تبریز
  • رشت میزبان دوازدهمین کنگره ملی سوختگی ایران شد