Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@15:50:42 GMT

با شهدای جهاد دانشگاهی/ شیرزاد شریفی

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۶۷۵۷۵

با شهدای جهاد دانشگاهی/ شیرزاد شریفی

شهید شریفی علاقه زیادی به کارش نشان می‌داد و با تلاش شبانه روزی خود مسئولان امر را متعجب ساخته بود. همیشه او را یک فرد نمونه قلمداد می‌کردند و به همین دلیل مسئولیت خط تولید کارگاه مهمات سازی را به او سپردند.

به گزارش ایسنا، شیرزاد شریفی سال ۱۳۴۴ در شهرستان لار استان فارس به دنیا آمد. پس از طی تحصیلات ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان، در سال ۱۳۶۳ با شرکت در آزمون سراسری وارد دانشگاه شد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مادر شهید می‌گوید:خبر شهادتش به قلبم الهام شده بود. از روز شنبه تا پنجشنبه همه خبر شهادت او را داشتند و من بی‌اطلاع بودم. با وجود بی‌اطلاعی روحیه‌ام آمادگی داشت تا اینکه روزی که خبرش را در لار منتقل کردند متوجه شدم یک هفته قبلش من شهادت او را در خواب دیده بودم.

روزهای پنجشنبه یا جمعه حتما تلفن می‌کرد. هفته آخر خبری نشد. دو سه روز صبر کردم باز هم خبری نشد. تلگراف کردم باز خبری نشد. به تبریز تلفن کرد.

به بیمارستان‌ها و بنیادهای شهید تلفن کردم تا اینکه در بنیاد شهید تبریز گفتند توچه نسبتی با او داری؟ گفتم یکی از بستگانش هستم. خانواده‌اش ناراحت او هستند تا اینکه از پشت تلفن صدای گریه آمد.

در «جزیره مینو»ی آبادان به مدت چهار ماه مداوم در قسمت پدافند سپاه اسلام به نبرد بی‌امان با بعثیان کافر پرداخت و به آغوش خانواده‌ بازگشت.

پس از اخذ مدرک دیپلم از آنجا که علاقه به رشته‌اش داشت وارد دانشگاه تبریز شد.

پس از پایان تحصیل در دانشگاه در رشته ابزارسازی برحسب احساس وظیفه و انجام کار برای دفاع از انقلاب اسلامی داوطلبانه وارد کارگاه مهمات سازی وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تبریز شد و کار خود را با ساختن قطعات یدکی کلیه لوازم نظامی مورد نیاز جبهه شروع کرد.

علاقه زیادی به کارش نشان می‌داد و با تلاش شبانه روزی خود مسئولان امر را متعجب ساخته بود. همیشه او را یک فرد نمونه قلمداد می‌کردند و به همین دلیل مسئولیت خط تولید کارگاه را به او سپردند.

بهترین استادکار در کارگاه بود. یکی از مسئولینش می‌گفت:واقعا مبارز بود و هرگز از کار خسته نمی‌شد. حتی زمانی می‌شد که به جای دیگر دوستانش نیز کار می‌کرد.

آری اینگونه بود که او توانست دین خود را در سنگر علم و دانش با شرکت فعال در ساخت و سایل نظامی مورد نیاز برای دفاع از اسلام عملا در جنگ با صدامیان کافر ادا کند و از آنجایی که کورکورانه تاریخ و جنایتکاران هرگز با ایمان و اسلام نمی‌توانند در جبهه‌ها مبارزه کنند ناجوانمردانه و با قساوت قلبی که مخصوص جانیان است در دل شب سیاه دست به کاری خیانت‌آمیز زدند و با بمباران این کارگاه، دشمنی عمیق و دیرینه‌ خود را نسبت به اسلام و رزمندگان دلیر نشان دادند.

در آن شب بود که خون شیرزاد و شیرزادها در میان کارگاه دانشگاه به زمین ریخت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۶۷۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسابقه کتابخوانی هشت‌بهشت با ۳۵ جایزه ویژه به‌ مناسبت سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

سازمان جهاد دانشگاهی تهران به‌مناسبت سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برای مسابقه کتابخوانی هشت‌بهشت ۳۵ جایزه ویژه برای مطالعه دانشجویان و عموم در نظر گرفته است.

به گزارش ایسنا، معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران، کتاب «داستان رویان»، نوشته محمدعلی زمانیان، را برای مسابقه مجازی هشت‌بهشت و مطالعه دانشجویان و عموم علاقه‌مند کتابخوانی انتخاب کرده است.

کتاب «داستان رویان»، روایتی است از فعالیت‌های مرحوم سعید کاظمی آشتیانی در راه تأسیس، تثبیت و پیشرفت پژوهشگاه رویان و خاطرات منتشرنشده‌ای از روند شکل‌گیری پژوهشگاهی را روایت می‌کند که برای اولین‌بار در ایران، موفق به درمان ناباروری و سلول درمانی و شبیه‌سازی شد.

آزمون این مسابقه روز دوشنبه ۳۱ اردیبهشت‌ماه به‌صورت آنلاین(برخط) از ساعت ۹ تا ۲۴ و از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی باشگاه کتابخوانی دانشجویان ایران به نشانی BookRc.ir برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان کتابخوانی و دانشجویان می‌توانند با مراجعه به پایگاه اطلاع‌رسانی باشگاه کتابخوانی دانشجویان ایران برای ثبت‌نام و شرکت در مسابقه اقدام کنند.

جوایز این دوره از مسابقه به شرح ذیل است:

۱ جایزه ۱۰۰ میلیون ریالی

۴ جایزه ۵۰ میلیون ریالی و

۳۰ جایزه ۱۰ میلیون ریالی است

عموم علاقه‌مند کتابخوانی و دانشجویان می‌توانند در کانال ایتا مسابقات کتابخوانی هشت‌بهشت به شناسه  FJUTBookRC@ عضو شوند.

معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران، این مسابقه را با همکاری و مشارکت معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی، سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی، جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، پژوهشگاه رویان، معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علم و فرهنگ، خانه کتاب و ادبیات ایران برگزار می‌کند.

شرکت در این مسابقه برای عموم آزاد است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • صدور معاینه فنی رایگان برای ۲۷۰۰ دستگاه تاکسی در تبریز
  • ارتباط کم اساتید کشاورزی با بخش واقعی/ جهاد کشاورزی کمکی به مهارت آموزی دانشجویان نمی‌کند
  • مسابقه کتابخوانی هشت‌بهشت با ۳۵ جایزه ویژه به‌ مناسبت سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • هویت شهید گمنام در تبریز شناسایی شد
  • تصویب قانون «مالکیت فکری» جهاد دانشگاهی در آینده‌ای نزدیک/ متخصصان جهاد دانشگاهی پای کار آمدند
  • حضور جهاد دانشگاهی در بخش‌های عمومی و دانشگاهی نمایشگاه کتاب
  • جهاد میدانی محققان برای جهش تولید با مشارکت مردم در بوشهر اجرا شد
  • رسالت‌ مهم دانشگاهیان، زنده نگه‌داشتن یاد شهداست
  • تقدیر از مفاخر قرآنی و مفسر کتاب وحی در اردبیل
  • سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود